Team Klingsheim

 

 

Team Klingsheim er et av Norges mest suksessrike team innen tractor pulling. Tidligere brukte teamet maskinen Tonja Harding (for et navn!). Den aktuelle maskinen heter nå You Never Know. Teamet består av fire personer, med Seven Klingsheim i spissen. Teamet er helt sentrert rundt familien Klingsheim.

Klassen er 2500 kg modifisert og You Never Know er en av de mektigste traktorene i Europa. Det har konkurrenter og publikum virkelig opplevd de siste årene. I EM 2012 i Fuchtorf ble resultatet en sølvmedalje. I konkurransen i Herning (DK) i juli 2012 ble resultatet en fjerde plass.

 

Maskinen You Never Know er et imponerende stykke på alle måter. Under panseret – som You Never Know er helt dekket av – er en turbotrimmet John Deere-motor plassert. Med to eksosrør posisjonert på forsiden på motorpanseret får maskinen nesten en skremmende utforming. Alle eksterne deler er malt i grønt og hvitt med flammer for en rå look. Felgene er forkrommet foran og bak. Selvfølgelig flagrer et norsk flagg fra toppen av rollbaren.

kilde. www.tractorpulling.no