Vi sponser

Oss som Sponsor

Vi kaller oss helst for samarbeidspartner, ikke sponsor, fordi det er samarbeid det handler om.

Sammen får vi ting til å skje.

I 2017 har: Haugaland Olje 1 år, Agder Olje 20 år og Jæren Olje 15 års jubileum og har om lag 60 sponsoravtaler med blant annet: Idrettslag/klubb, Vintersport som Skianlegg og klubb, Golfklubber, Sykkelklubb, motorsport som Speedway/cross, bilcross, minicrossbane, Jæren Traktor-pulling og 3 traktorpullere fra distriktet. flere andre organisasjoner som korps, skule: innsamlingsaksjoner og arbeidafag. og andre frivillige organisasjoner for barn og voksne.

 Vi skal hjelpe/bidra til å skape bred aktivitet i distriktet, for et bredere nettverk og bygge nye relasjoner. Vi er opptatt av og ønsker å bidra til at barn, unge og voksne engasjerer seg i lokalmiljøet.

Sponsing er den kommersielle delen av vårt samfunnsengasjement og inngår som en del av markedsføringen. Vår sponsorvirksomhet har som mål og skape gode assosiasjoner og økt kjennskap til vår merkevare. i tillegg ønsker vi å benytte våre samarbeidspartnere til å skape gode relasjoner til våre kunder, og stolthet og motivasjon hos våre medarbeidere.

Er takknemlige for å få ta del i denne viktige delen av vårt samfunn der alle jobber for et godt miljø for alle. aktiviteter for barn, unge, voksne og godt voksne - for alle. Takk til alle dere som er ivrige på deres fritid og bidrar til at deres og andres barn har mulighet til å drive fysisk aktivitet som og minst like viktig for sosialt samvær.dere er gull vert.

det er gjennom slikt samarbeid mange nye bånd knyttes !